آموزش آشپزی طـرز تـهـیـه همبرگر خانگی-مدروز

این نوشته توشطadmin-modدرادرسآموزش آشپزی طـرز تـهـیـه همبرگر خانگی-مدروزتوسط سایتمدروز|لباس عروس|لباس مجلسیمنتشرگردید.

آموزش آشپزی طـرز تـهـیـه همبرگر خانگی-مدروز

طرز تهیه
ابتدا گوشت چرخکرده و دنبه چرخکرده را با هم مخلوط کرده و خیلی خوب ورز دهید تا کاملا یکنواخت شوند.
سیر و پیاز را رنده کرده و با هم مخلوط کنید و به آنها مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آنها را بگیرید و به همراه تخم مرغ ،پودر سیر،پودر موسیر و فلفل به گوشت اضافه کرده و خیلی خوب ورز دهید.

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ساندویچ
بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه کردن آرد سوخاری کنید.آرد را کم کم به گوشت اضافه کرده و هربار آن را به خوبی ورز دهید .
برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و آبدار و در عین حال خوبی دارد پس آرد شما کافی بوده است ، اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به آن اضافه کنید.
اضافه کردن آرد را تا زمانی که بتوانید به گوشت شکل دهید ادامه دهید. اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود.
گوشت آماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید ، دایره های آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.سپس آنها را روی ذغال کباب کرده یا درون تابه سرخ کنید.

 


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ساندویچ

نکات:
۱)در صورت تمایل به جای دنبه از کره استفاده کنید.
۲)میتوانید از مقداری سبزی معطر هم داخل همبرگز استفاده کنید.
۳) میتوانید همبرگرها را بصورتی که گفته شد درون فریز منجمد نموده و در موقع لزوم از آنها استفاده کن

نوشته آموزش آشپزی طـرز تـهـیـه همبرگر خانگی-مدروز اولین بار در مدروز|لباس عروس|لباس مجلسی پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.